Om mig

   
 
Åhhh ja...det at fortælle om sig selv, er nu ikke det nemmeste på denne jord, jeg synes aldrig der er så meget spændende at fortælle men.....
Her har i mig - jeg er total grøn i denne blogverden, har endda altid påstået, at jeg ALDRIG ville få mig en blog, men nu er jeg her altså, og håber virkelig jeg får glæde af det.
Bianca, 25 år og er opvokset i det aller mørkeste jylland, men er nu tilflytter, på 6 år, i Aalborg, sammen med min kæreste og faderen til mine 2 skønne børn, Anders.

Vi har Noah på snart 4 år og lille Mille på 7 mdr – som jeg stadig tusser rundt på barsel med – hvilket jeg nyder i fulde drag.

Jeg er sprængfyldt med en masse ideer, og vil se frem til at dele dem med jer - og vil se endnu mere frem til at få inspiration rundt omkring i blogland.

Siden her er stadig under opbygning, så hvis i støder på en fejl eller 2, så bær endelig over med mig - jeg skal jo lige hitte ud af hvordan det hele fungere :)

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jeg så at du laver denne halksæde: http://charmerende.blogspot.com/2012/03/give-away-chunky-halskde.html

  og jeg vil høre om det er muligt at bestille sådan en, da den vil være perfekt til min studenterkjole. I så fald, hvor meget vil den koste?

  SvarSlet
 2. Hej Bianca ..

  Min veninde har bestilt to stribet puder ved dig, for over to måneder siden som du lovede at sende afsted lige så snart pengene var overført til dig, hvilket de blev med det samme! du ville for det første skrive når du sende det afsted, så ville du lige tjekke op på tt-nummeret, så begyndte du aldrig rigtig at svare tilbage på hendes beskeder. Du ville sende tt-nummeret til hende, hvilket ikke kan være et problem hvis de er sendt afsted?

  Det kan ikke være rigtig, når man har betalt dig .. at du så ikke overholder det & snupper folks penge!

  SvarSlet