DIY7 kommentarer:

 1. Rigtig fed diy du har ... Vil dog lige gøre opmærksom på, at dit link til tyl lampen går ind på dine øreringe i stedet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh mange tak :) Det vil jeg lige få fikset med det samme :) Tak :)

   Slet
 2. Hej Bianca,
  Jeg elsker din blog - dine kreative evner er fantastiske! Er der mulighed for, at du engang laver en DIY på en flagranke (som den du har synet til Michelle/Viktor/Babydutten) eller kan man bestille en hos dig? I så fald, hvad vil du så have for det? Den er simpelthen så flot den du har lavet til dem!! :)

  SvarSlet
 3. Kunne også godt tænke mig en DIY på flagranken :) elsker din blog!

  SvarSlet
 4. Hej Bianca.

  Du har sådan en fed blog og god stil. Jeg var også lige inde og kigge på babydutten, hvor jeg så din flagranke. Jeg havde været inde på din blog før, men vidste ikke at det var dig som lavede dem :) laver du en diy på et tidspunkt eller kan man bestille den hos dig (pris)? :)

  (og så vil jeg forresten lige skrive, at billedet af Noahs børneværelse inde under Hjem kære hjem linker videre til kaffefilterlampen) :)

  Mvh. Nadja (nadjaeh@hotmail.com)

  SvarSlet
 5. Hej Bianca.
  Stort ros for en super fed blog. Jeg gad godt vide, hvordan du har fået sat de forskellige sider op på den her måde? Nå ja; og så skal jeg BESTEMT prøve at lave de knapper, som du sætter på dine puder. Jeg så dem hos Michelle ;-) Hvor er det fedt at samle inspiration andre steder. Jeg skal også have pimpet min t-shirt som din, men når det er gjort, så linker jeg lige til dig ;-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Hej Bianca.
  Hvor køber du dit materialer?
  Stof, klæbefolie osv.
  Har ledt - men kan ingen steder finde det.

  x Laura

  SvarSlet