lørdag den 4. februar 2012

Åhhh ja...det at fortælle om sig selv, er nu ikke det nemmeste på denne jord, jeg synes aldrig der er så meget spændende at fortælle men.....

Her har i mig - jeg er total grøn i denne blogverden, har endda altid påstået, at jeg ALDRIG ville få mig en blog, men nu er jeg her altså, og håber virkelig jeg får glæde af det.

Bianca, 25 år og er opvokset i det aller mørkeste jylland, men er nu tilflytter, på 6 år, i Aalborg, sammen med min kæreste og faderen til mine 2 skønne børn, Anders.

Vi har Noah på snart 4 år og lille Mille på 7 mdr – som jeg stadig tusser rundt på barsel med – hvilket jeg nyder i fulde drag.

Jeg er sprængfyldt med en masse ideer, og vil se frem til at dele dem med jer - og vil se endnu mere frem til at få inspiration rundt omkring i blogland.

Siden her er stadig under opbygning, så hvis i støder på en fejl eller 2, så bær endelig over med mig - jeg skal jo lige hitte ud af hvordan det hele fungere :)


2 kommentarer:

 1. Hej Bianca,
  Sikke en skøn blog - jeg faldt over dine kreationer på en side i blogland og kunne straks genkende dem fra Adams værelse. Jeg er veninde med Pernille Weiss, som jo rosende har fortalt om og vist dine kreationer. :)
  Glæder mig til at følge din blog og velkommen til i Blogland - det er et pragtfuldt univers. Melder mig som følger på Bloglovin' og så ryger du da også lige på min side med Linklove :)
  Kærligst, Kamilla

  SvarSlet
 2. Hej Kamilla :)

  Mange tak, du er den første der kommentere på noget herinde, yay, dejligt at stå op til :)

  vil da lige tage et smut inden om din blog og kigge :)

  God dag :)

  Bianca

  SvarSlet