tirsdag den 7. februar 2012

Hvis jeg kan, kan du også

Åhhh i dag vil jeg begynde at smide lidt flere ting ind under de forskellige faner - nok primært Hjem kære hjem :) Så der er lidt flere lækre ting i kan kigge på :)

I aften skal jeg med min gode veninde Camilla, ind og tage billeder til hendes foredrag - Hvis jeg kan, kan du også -  på Aalborg Bibliotek - desværre er alle billetter udsolgt, men mon der bliver holdt et foredrag igen i Aalborg en dag :¨)

I får lige lidt billeder fra sidst vi var afsted - på Brønderslev Bibliotek - og i skal unde jer selv at tage til et af hendes foredrag - det er fantastisk at hører hendes historie:)

I kan læse mere om Camilla og hendes historie her:
http://artpeople.dk/boeger/hvis-jeg-kan-kan-du-ogsa

6 kommentarer:

 1. Velkommen til blogverdnen, det ser jo ud til at du allerede er faldet godt til :)
  Det er en rigtig fin side du har fået bygget op her, og glæder mig til at følge den! Lækkert design, lækre unger og skønne inspirerende billeder! Glæder mig allerede til at gå igang med en bilbane til min Anton....!
  Og nå ja, også en sej veninde du har :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)

   Dejligt at kunne inspirere lidt - og ja hun er fantastisk :)

   Slet
 2. Hun er simpelthen for sej! Og umådelig smuk altså..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er den sejest person jeg kender - med alt det hun har været igennem :)

   Slet
 3. Hun er så sej, og gudesmuk!

  SvarSlet
 4. Al respekt for Camilla - er netop blevet færdig med hendes bog. Du må hellere end gerne hilse hende og sige at jeg fik helt ondt i nakken, af at sidde og nikke genkendende til størstedelen af det hun skriver. Jeg er selv gået i gang med kampen, for hvem ved hvilken gang, denne gang SKAL det lykkedes - og hendes bog er blevet en slags guideline - har allerede markeret guldkornene ;)
  Hun er virkelig en inspiration.

  Ved du om der bliver givet nogle foredrag på Fyn?

  Lisa // Lille Lisas Univers

  SvarSlet