mandag den 6. februar 2012

Soveværelse i Casa del Bianca

Åhhh ja tror det kun er 3 år siden vi flyttede ind, og i den periode har vores soveværelse fået en overhaling MANGE gange - sidste gang var det dog ikke så omfattende :)

Den hjemmegjorte sengegavel, fik bare lidt større knapper og lidt nye billeder til billedhylden var hvad der skulle til :


Hvis du selv vil gå i kast med sengegavlen - er der her en lille guide:

Du skal bruge en alm spåndplade der er 12 mm tyk - og så fik jeg den søde mand i Bauhaus, til at skære den til i det mål jeg skulle bruge (110*190cm) til vores seng :-)

Den bløde effekt har jeg fået ved, at sætte 4 lag pladevat på "forsiden", betrukket den med stof, som jeg har hæftet bagpå :-)

Effekten med knapper har jeg fået ved at bore huller igennem Spånpladen - og så trukket knappen igennem - så de går lidt "ind" i pladvatten :-)Lidt lækre billeder - der alle er hjemmegjorte på bedste vis :)
Og den hjemmegjort vasketøjskurve - som set på http://bungalow5.dk/diy-vasketojssortering/ - dog er min udgave knap så omfattende som deres - plus jeg har lavet de med klæbefolie istedet :)

26 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare super lækkert ud! Den der Seebach sang, har du selv lavet det billede? :)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare godt ud! Er vild med sengegavlen og fuldstændig forelsket i dine vasketøjskurve. Det er jo en vildt god idé med det klæbefolie! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja klæbefolie er det bedste, bruger det tit og ofte, plus man kan pille skidtet af når man bliver træt af det :)

   Slet
 3. Hvor køber man klæbefolie? Jeg er vild med billedet hvor barnet er på. Hvordan er det lavet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan købes i Bauhaus, 50,- for 200*45 cm :)

   Det er lavet i et programer der hedder, rasterbator, som kan dowloades på nettet:

   http://the-rasterbator.en.softonic.com/

   Billedet her er lavet på samme måde:
   http://charmerende.blogspot.com/2012/02/kaffefilterlampe.html

   /Bianca

   Slet
 4. Hvor er det en lækker blog du har :)
  Ville høre om du har en guide til at lave din sengegavl? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej ikke med Billeder der er taget undervejs - men skal snart hjælpe en veninde med at lave en, så lover jeg at tage billeder :)

   Men indtil da:
   Det er en alm spåndplade der er 12 mm tyk - og så fik jeg den søde mand i Bauhaus, til at skære den til i det mål jeg skulle bruge (110*190cm) til vores seng :-)

   Den bløde effekt har jeg fået ved, at sætte 2 lag pladevat på "forsiden", betrukket den med stof, som jeg har hæftet bagpå :-)

   Effekten med knapper har jeg fået ved at bore huller igennem Spånpladen - og så trukket knappen igennem - så de går lidt "ind" i pladvatten :-)


   Håber det var til at forstå :)

   /Bianca

   Slet
 5. Hej Bianca. Du er jo helt vildt kreativ! Lækre ting du har produceret!! Seebach sang er jeg så vild med, at jeg vil prøve det samme...har dog ikke Photoshop, som jeg kan læse, at du har brugt. Men kan man mon ikke lave det i Word/Publisher? Kan du sige, hvilken skrifttype du har brugt? /Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)

   Jo tror sagtens du kan lave det i Word - åhhh kan faktisk ikke huske hvilken en jeg brugte, og har desværre ikke gemt filen, så kan ikke se det, du må prøve dig frem :)

   Slet
 6. Svar
  1. Mange tak :) Ville dog gerne have haft et par stykker mere, men Ikea har desværre sat dem ud af produktion :(

   Slet
  2. Typisk IKEA de fjerner altid de bedste varer fra produktionen.

   Slet
 7. Den løsning til vasketøj er super smart! Vi ar indkøbt til en lign. løsning, bare med væghængte skabe (de er vist egentlig til affaldssortering) fra Ikea.

  SvarSlet
 8. kunne du ikke lave billeder på bestilling, mod betaling for det?? mine krea evner, fungere bare ikke sammen med en computer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænker du på de prints jeg har lavet i Photoshop ?

   Slet
 9. Hej Bianca.

  Hvor er din sengelampe fra? Det skulle vel aldrig være denne fra Ikea?
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20130524/

  Jeg er på jagt efter nogle fine sengelamper, men da det nærmest er umuligt for mig, at finde de helt rigtige, så er jeg begyndt at overveje en løsning lidt ala din. Med en hylde og en klemmelampe af en art. Fungerer det fint nok som læselampe ved sengen?

  :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige nøjagtig den der :) Jeg kunne heller ikke blive enig med mig selv om hvilke vi skulle have - så det blev den billigste af billigste :)

   Og det fungere bare fint :)

   Slet
  2. Hehe okay. Jeg ender nok også med den - jeg synes faktisk at den er ganske fin (især til prisen :-)

   Dejligt at høre at det fungerer!

   Tak for hjælpen :-)

   Slet
 10. hjælp... har downloaded programmet sat mit billede ind.. men når jeg skal printe er det bare sorte prikker der kommer ud....??? hvad gør jeg galt.. mvh louise Eliasogmor@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meningen at de skal være en masse prikker - prøve og lig arkene op i rækkefølge, så kan du se billedet :)

   /Bianca

   Slet
 11. Jeg er også helt vild med billedet med den lille dreng! Hvad størrelse papir har du brugt? Er det bare almindeligt A4?? :-)

  SvarSlet
 12. Og hvordan sætter du billedet med drengen op på væggen? Direkte papir-væg eller hvordan? Super fed måde at lave billeder på!! :)

  SvarSlet
 13. Hej! Hvor er du baree kreativ! Og hvor er sengegavlen fed!! Men hvordan har du sat den fast? Til sengen eller væggen? Vi har bare 2 boxmadresser som er sat sammen men kan ikk helt regne ud hvordan du har sat den fast :)

  SvarSlet
 14. Hej jeg vil meget gerne vide om du bare har pladen til at stå på gulvet, og så blot skubbet sengen op mod den, og har du beklædt hele pladen med stof?? Og så kunne jeg godt tænke mig at vide hvor du har købt knapperne, synes ikke jeg kan opdrive nogle store fede knapper..

  SvarSlet